Pengedar herba life malaysia / MOH KURUS MALAYSIA CABARAN 21 HARI / herba life temerloh / herba life mentakab / herba life kuala lumpur / herba life kuantan / azam kurus awal tahun 2020 / coaching online dan off line / cabaran turunkan berat setiap bula

Pengedar herba life malaysia / MOH KURUS MALAYSIA CABARAN 21 HARI / herba life temerloh / herba life mentakab / herba life kuala lumpur / herba life kuantan / azam kurus awal tahun 2020 / coaching online dan off line / cabaran turunkan berat setiap bula

Pengedar herba life malaysia / MOH KURUS MALAYSIA CABARAN 21 HARI / herba life temerloh / herba life mentakab / herba life kuala lumpur / herba life kuantan / azam kurus awal tahun 2020  / coaching online dan off line / cabaran turunkan berat setiap bula

Catalogue

About us

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada semua..

Saya adalah seorang Coach Peribadi yang membantu komunti di luar untuk menjalni kehidupan yang lebih baik dan berkualiti.

Saya adalah seorang yang bersukan tetapi ketika usia saya mencecah 29 tahun saya telah mengalami masalah kesihatan atau lebih dikenali sebagai penyakit gaya hidup seperti Migraine, Darah Tinggi, masalah sakit tumit, sakit lutut, masalah kulit gatal-gatal dan juga masalah pembuangan yang tidak lawas .Saya telah bergantung kepada ubat-ubatan kimia untuk memastikan kesihatan saya terus berada dalam keadaan yang baik. Keadaan ini telah berlarutan dan saya sendiri telah mencuba pelbagai jenis ubat-ubatan untuk sihat dan cergas sepenuhnya namun saya gagal dan berat badan saya terus meningkat naik.

Saya telah diperkenalkan oleh rakan saya untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat namun, saya telah menolak dengan sombongnya. Sehingga la pada suatu ketika badan saya telah terlalu letih dan jantung saya telah berdegup laju dan tahap kesihatan saya semakin menurun. Saya telah mencuba satu program penurunan berat badan selama tiga bulan, Pada bulan pertama apa yang membuat saya teruja adalah dalam tempoh program itu saya tidak pernah diserang sakit kepala dan migraine yang teruk. Selama tiga bulan saya mencuba program ini saya telah :

  • turun berat badan sebanyak 20 kilogram 
  • 8% lemak jahat 
  • 6 skala Viceral Fat.

Selepas program saya telah mendapat berat ideal saya iaitu 72 kilogram dan kekal sehingga kini.

Pada mulanya saya tidak yakin kepada program ini namun, dengan sokongan dan perhatian secara berkala oleh coach yang membimbing saya, saya telah berjaya lakukan. Selepas pada program penurunan berat semua masalah kesihatan saya yang saya alami selama ini hilang lenyap entah kemana.

Saya nak tegaskan disini yang membuatkan kita naik berat badan, kita turun berat dan maintain berat badan adalah sepenuhnya kepada meal plan kita. Untuk kurus dengan sihat kita perlu singkirkan lemak jahat tingkatkan peratus air dalam badan dengan tepat dan berterusan. Badan kita mempunyai 100 trilion sel yang memerlukan 114 nutrien yang berbeza-beza. Persoalanya mampukah kita untuk melengkapkan kesemua nutrien setiap hari??Jawapannya adalah sukar dan akan melibatkan kos yang lebih tinggi. Dengan segelas Nutrisi kita telah hampir melengkapkan nutrien-nutrien yang diperlukan oleh badan kita.  

Setiap bulan kami mempunyai program penurunan berat dan dalam tempoh itu kami akan coaching online,dengan syarat minima peserta hanya perlu ada satu gantian sarapan pagi yang dibeli melalui dari organisasi kami atau membeli sendiri dengan menjadi ahli dalam organisasi kami. Setiap hari kami akan pantau dan berkongsi tajuk-tajuk yang penting bagi membantu peserta yang menyertai program tersebut. Kami juga memberi hadiah kepada peserta yang berjaya menurunkan berat badan dengan kiraan peratus penurunan berat. Sehingga kini Program ini telah berjalan hampir tiga tahun dan semakin mendapat sambutan oleh masyarakat.

Kami Juga berbesar hati untuk menaja mana-mana individu yang ingin menjadi ahli Herbalife yang sah dan boleh melakukan pembelian di HQ Herbalife Kuala Lumpur secara atas talian atau terus membelinya di HQ.

Kami juga mempunyai KELAB SARAPAN PAGI yang dibuka setiap hari kecuali hari Sabtu kami tutup untuk pergi menimba ilmu. Kelab beroperasi dari jam 7.30 am sehingga 9.30 am. Alamat : No 20, Jalan Chengal Indah 1/3, Taman Chengal Indah 28000 Temerloh, Pahang.

Saya boleh dihubungi di talian

017-9394017

www.wasap.my/60179394017

Find Us On Our Social Media

×
Information

Ops! Link Not Found.